Dessverre får vi enda ikke importert varer fra hovedlager pga Brexit (Storbritannia har ingen avtaler for eksport av "mat")
Dessverre får vi enda ikke importert varer fra hovedlager pga Brexit (Storbritannia har ingen avtaler for eksport av "mat")
Handlekurv 0

Mer informasjon om Repashys Beardie Buffet

Repashy er stolt igjen for å introdusere en ny Omnivore Gel Food Formula. Det har gått fem år siden Repashy ga ut sin revolusjonerende formel 'Grub Pie', som var verdens første kommersielt tilgjengelige dyremat som bruker Black Soldier Fly Larvae som ingrediens. Mye har endret seg siden den gang, og de har nå integrert denne unike ingrediensen i et flertall av deres innovative gelmat-forblandinger.

Grub Pie var en stor hit med flere arter enn vi noen gang hadde forestilt oss. Bearded Dragons, spesielt, ble virkelig gale for det, og det har blitt et standard rotasjonselement for mange av de beste Bearded Dragon Breeders rundt om i verden. Bearded Dragons er imidlertid altetende, så det var ikke egnet som stiftdiett fordi voksne trenger en betydelig mengde plantemateriale i kostholdet og samlet sett lavere protein og fett. Grub Pie, på grunn av det lave fiberinnholdet og det høye vanninnholdet når det tilberedes med et høyt endeforhold av vann og mates i store mengder, kan også føre til rotete avføring, noe som gjorde opprydningen mer arbeid.

Reptilikon Ron St Pierre var en viktig del av det originale betatesteteamet mitt, og en av de første til å integrere Repashy Grub Pie i et variert kosthold med stor suksess. Han og den nye partneren Heather Moye fra 'Fairytail Dragons', sammen, har brukt Grub Pie som den viktigste maten for deres oppdretterdraker i fem generasjoner.

Heather var en av de første oppdretterne som begynte å leke med grub pie blandinger for å skape et mer balansert omnivore kosthold. Hun utviklet, adopterte og begynte å anbefale en 1 del Grub Pie til 2 deler Veggie Burger-blanding (forhåndsblanding av de tørre pulverene og gjør det til en enkelt gel). Og dragene elsket det. Denne tilpassede blandingen reduserte protein- og fettnivået til et mer passende Bearded Dragon-nivå, slik at det kunne brukes uten reserve. Den fyrte også opp avføringen på grunn av inkludering av de fiberholdige planteingrediensene i veggieburgeren. Ron og Heather har nå brukt denne blandingen i flere generasjoner med stor suksess som en primær næringskilde for deres Bearded Dragons.

Takket være deres arbeid har denne tilpassede blandingen blitt så populær for drageholderne at vi har bestemt oss for å lage en fabrikkversjon for å gjøre det enklere for brukerne å bruke. Den nye Repashy Beardie Buffet er en blanding av Grub Pie og Veggie Burger som foreskrevet av Fairytail Dragons, med tillegg av et snev av Carrot og Moringa Leaf fordi dette er noen spennende nye ingredienser Repashy har hentet inn siden den opprinnelige formuleringen av Veggie Burger. Veggie Burger har også nettopp blitt revidert for å inkludere disse ingrediensene også.

Repashy jobber kontinuerlig med dyrehager, institusjoner, oppdrettere og hobbyister for å bringe spennende nye formler og ingredienser til markedet. Vi håper du vil like dette fantastiske nye samarbeidet like mye som dine Dragons gjør. Takk, Allen Repashy.